Köpvillkor

Köp av kurser, träffar & andra erbjudanden/produkter

Betalning sker via Stripe. Du kan betala med de vanligaste betal- och kreditkorten, såsom Mastercard, Visa och American Express. Genuin Kontakt får aldrig ta del av dina kortuppgifter och de hålls säkra genom stark kryptering.

Vad gör jag om betalningen inte går igenom?

Vi får ingen information om varför ditt kort inte fungerar i vårt system. Om ditt kort nekas kan det bero på att du har missat någon information eller skrivit fel uppgifter när du angav dina kortuppgifter. Kontrollera dina kortuppgifter och försök igen, eller använd ett annat kort. Om det ändå inte fungerar, kontakta oss på karolina@genuinkontakt.se

Leverans

Efter godkänd betalning skickas ett mail med dina inloggningsuppgifter och du får direkt tillgång till din digitala kurs. Kontakta karolina@genuinkontakt.se om du inte får dina uppgifter eller inte får tillgång till din kurs.

Priser

Alla priser är inklusive moms.

Giltighetstid

Du har livslång tillgång till våra digitala kurser. Coachingpaketet är giltigt i 6 månader. E-boken kan laddas ner inom loppet av  48 timmar.

Anmälan

Anmälan till kurser och andra erbjudanden är bindande. Däremot är det möjligt att överlåta din plats till någon annan.

Ångerrätt

På våra digitala kurser och vid köp av e-boken gäller inte ångerrätten. Detta är i enlighet med distansköplagen 2 kap § 11.11 Undantag från ångerrätten. Genom godkännande av köpvillkoren (vilket krävs för köp) accepterar du att ångerrätten inte gäller.

Inloggning och upphovsrätt

Priserna på våra digitala kurser och träffar är per deltagare, vilket innebär att dina inloggningsuppgifter är personliga och får inte överlåtas till andra. Du får därmed inte dela dina inloggningsuppgifter med andra och allt material är skyddat av upphovsrätt.

Internetuppkoppling

Du behöver internetuppkoppling för att kunna ta del av kursmaterialet. Det finns i dagsläget ingen möjlighet att ladda ner materialet och ta del av kursen utan internetuppkoppling.

Integritetspolicy

Läs mer om integritetspolicy och cookiepolicy here.

Copyright @ Genuin Kontakt. All rights reserved

Genuin Kontakt - Powered By Zenler