E-bok: Våga vara du

En bok om gränser och empati för ett hållbart välmående och ömsesidiga relationer.

Om boken

Längtar du efter att våga stå upp för dig själv? Att kunna sätta gränser och uttrycka vad du känner och behöver? Önskar du relationer där du kan vara du, fullt ut, och uppskattas för just det?

Att gränser är viktiga för ditt välmående har du säkert hört många gånger men visste du att tydliga gränser också ger dig djupare och mer ömsesidiga relationer? Faktum är att gränser är en förutsättning för en genuin relation.

Våga vara du är en bok för dig som kämpar med dina gränser. Du som tenderar att sätta andras behov före dina egna och lätt tappar bort dig själv i relationer. Kanske har du fått höra att du måste tuffa till dig lite och bara lära dig att säga nej. Som om hela problemet låg hos dig och lösningen vore så banal.

I den här boken får du lära dig ett helt nytt sätt att se på och använda dig av gränser som låter dig leva ditt liv på dina villkor och samtidigt fördjupa relationen till både dig själv och andra. Ett sätt som gör gränser till en självklar, till och med lustfylld del av ditt liv.

Pris: 299 kr

Karolina Lundin

Beteendevetaren som brinner för kontaktskapande. Den djupa, innerliga och genuina sorten. Den som rör vid själen, blottar det mänskliga och stundtals skrämmer. Där ytan läggs åt sidan, till förmån för det som verkligen räknas - det mänskliga och sårbara